Зареждане

Lesnar е пътник, ако не успее да свали Overeem на земята

Lesnar е пътник, ако не успее да свали Overeem на земята
Публикувано на: Октомври 26, 2011 в 16:00 ч

"Lesnar може да спечели двубоя само с груба сила. Просто той не притежава техниката, която другите бойци са изучавали с години. Ако оставим всичко друго на страна, единственият шанс на Lesnar за победа е, ако свали Overeem на тепиха. Lesnar не е глупак, ако не беше подготвен щеше да поиска още шест седмици от Dana White. Но дали ще е на познатото ниво след толкова дълго отсъствие. Overeem е много опасен противник и ако Lesnar e готов само на 70% от възстановяването и подготовката си, то той ще загуби. Срещу холандеца трябва да си на 100 готов, иначе си пътник.".

Според журналиста Dave Meltzer Brock няма особени шансове срещу "Demolition Man" в стойка и единственият вариант за Lesnar е да пренесе двубоя на земята. 

 
За последно видяхме Brock Lesnar на 23-ти октомври, 2010 г., когато загуби шампионския пояс в двубой с настоящия шампион Cain Velasquez. След това претърпя втора операция на дебелото черво. Операция която го извади за повече от година извън Октагона. И за завръщане ще трябва да се изправи срещу бившия шампиона на Strikeforce в тежка категория Alistair Overeem, който от своя страна ще направи дебют в UFC.
 
Съгласни ли сте с  Meltzer? Ще успее ли Lesnar да направи впечатляващо завръщане? Или в крайна сметка ще се покаже дали наистина кой от двамата е просто медиен проект?

brock lesnar ufc

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес