Зареждане

5 факта за Жан-Клод Ван Дам, които навярно не знаете

5 факта за Жан-Клод Ван Дам, които навярно не знаете
Публикувано на: Февруари 28, 2018 в 20:30 ч

Жан-Клод Ван Дам беше голяма звезда през 80-те и 90-те години на миналия век, но както много други застаряващи актьори, участвали в бойните филми, славата му лека-полека отшумява.

Бойните изкуства във филмите вече не са толкова популярни, колкото преди. С популяризирането на MMA и UFC, повечето хора вече дори не разчитат, че Ван Дам или пък Стивън Сегал могат да се бият като във филмите когато не са на снимачната площадка.

Въпреки всичко обаче, Ван Дам си остава един от малкото, които всъщност навярно биха могли да устоят в една по-сериозна битка - особено в сравнение с други актьори в бранша. Все пак има сериозна история в спортове като карате и кикбокс.

В следното видео ще разгледаме още някои интересни факти за Ван Дам, които навярно не знаете. Например, знаете ли истинското му име? Жан-Клод Ван Варенберг определено не звучи толкова добре колкото Ван Дам - предполагаме смяната на името му е била от полза за кариерата.

Научете още от останалите интересни моменти от живота му, включително и за случката му с певицата Кайли Миноуг на снимките на Street Fighter (1994):

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес