Зареждане

Junior dos Santos: 'Alistair Overeem е голям, но не достатъчно'

Junior dos Santos: 'Alistair Overeem е голям, но не достатъчно'
Публикувано на: Януари 3, 2012 в 10:28 ч

Шампионът на Ultimate Fighting Championship (UFC) в тежка категория Junior dos Santos ще защитава титлата си за първи път тази година, като негов противник ще бъде холандската машина Alistair Overeem.

Overeem спечели двубой за титлата срещу бразилеца след като в петък вечер буквално премаза бившия шампион Brock Lesnar в главната среща на ММА състезанието UFC 141: Lesnar vs. Overeem. "The Reem" спечели по-убедителен начин своя дебют срещу бившата звезда на WWE Lesnar и по този начин го пенсионира за винаги от Октагона.

Пред Tatame.com, шампионът на UFC 'Cigano' сподели, че след края на двубоя е говорил с Lesnar:

"Бях сигурен, че Brock ще победи, надявах се да видим още от него. Но ми заяви, че удари с крак и коляно, които Overeem му нанесе са му счупили ребро. Цялото му тяло бе подуто. Сподели ми, че последните два удара са го извадили извън равновесие. В края на разговора ми пожела успех в двубоя срещу Overeem. Това беше. Напълно го подкрепям в намерението му да се откаже. Загубил е мотивация да се бие и е дал обещание на жена си и децата си. Явно е почувствал от вътре, че трябва да спре.".

Бразилецът също даде първото си изявление за предстоящия двубой с Overeem:

"Всеки двубой е различен и трябва да се подготвиш по най-добрият възможен начин. В момента аз съм шампион и трябва да дам всичко от себе си да остана такъв. Overeem е изключително здрав боец, но няма лесни двубой, когато си носител на титлата. Alistair Overeem е голям, но не достатъчно." .

dos santos mma bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес