Зареждане

Chael Sonnen: Junior dos Santos е лъжец

Chael Sonnen: Junior dos Santos е лъжец
Публикувано на: Ноември 18, 2011 в 10:26 ч

След победата която записа Junior dos Santos над Cain Velasquez и спечелвнето на титлата в тежка категория на UFC, бразилецът заяви, че е скъсал менискус 10 дни преди двубоя.
 
Това изявление на "Cigano" предизвика доста коментари и въпроси и разбира се боецът в средна категория Chael Sonnen не си спести коментара и този път:

"Покрай целият шум от спечелването на титлата хората бързо забравиха изявлението на Santos, че е играл с контузия. A точно за това искам да говоря сега. Вижте, това е маркетингов ход. Ако наистина е имал тази контузия Santos, то той влиза в противоречие с комисията по здравето на атлетите. Всеки от нас се подписва, че е напълно здрав и не крие никаква контузия. Но както и да е, най-много да го отстранят за известно време. По мое мнение това е поредният маркетинг номер на "Black House". Подобно нещо не отива на боец като Santos. Да лъжеш феновете е едно на ръка, но да лъжеш правителството е доста голям издънка."
 
Какво мислите? Маркетинг ход ли е всичко? И тук изниква въпрос  около коментара на Joe Rogan, който още преди да бъде обявена официално контузията на Santos даде коментар, че Velasquez е трябвало да използва повече ударите с крак.

Мнения, моля?

dos santos mma bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес