Зареждане

Гледайте аматьорското ММА състезание на живо в MMA.bg

Гледайте аматьорското ММА състезание на живо в MMA.bg
Публикувано на: Ноември 12, 2011 в 10:00 ч

На нашия сайт може да проследите състезанието по смесени бойни изкуства (ММА) за аматьори с олекотен правилник на живо. Адреса за прякото видео е:
https://mma.bg/live/

Състезанието в тренировъчната зала на Арена Армеец е първото, което ще предостави възможност на непрофесионални бойци да се състезават в осмоъгълна клетка внесена от чужбина от клуб Real Pain с президент Христо Христов. Квалификациите ще се проведат на татами.

Победителите във всяка категория ще получат много награди, като хранителни добавки от спортните добавки на фирма MuscleTech, които са спонсори на MMA бойците Jon Jones и Todd Duffee, осигурени от Power and Beauty, награди от Everlast Energy Drink, хранителни добавки от Double Biceps, MMA.bg както и още много други.

mma състезание за аматьори


Като освен това първенците във всяка категория ще имат възможност да участват в професионалната гала вечер на Real Pain Challenge (RPC), планирана за месец март, 2012-та.

Входа за зрителите е 3 лв., с които всеки посетител ще помогне за лечението на Георги Огнянов - Макарона.

Ако имате проблеми с нашия сайт, може да видите същото онлайн излъчване и на сайта на Real Gladiators.

Трима от посетителите на сайта на ММА България вчера спечелиха пропуски за състезанието. Всички останали ви очакваме утре в тренировъчната зала на Арена Армеец, където да се насладим на уникалното бойно шоу.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес