Зареждане

Джейк Пол: Конър няма топки за битка с мен, защото ще го нокаутирам

Джейк Пол: Конър няма топки за битка с мен, защото ще го нокаутирам
Публикувано на: Юли 25, 2024 в 12:00 ч
Конър Макгрегър е съсобственик на организацията BKFC, в която Майк Пери беше (и все още е) най-голямата звезда.

Оказва се обаче, че боксирането с голи ръце и боксирането с ръкавици са два различни спорта. Джейк Пол доказа това в боксовата галавечер, която стотици хиляди, ако не и милиони хора не пропуснаха. Майк "Platinum" Пери е човек, който вече имаше някаква автобиография в BKFC и с право беше смятан за номер едно и главно лице на организацията.

 Джейк Пол използва това, за да рекламира битката им, обявявайки още в началото, че ще сложи край на доминиращата ера на Пери. Той беше прав. Пол прегази Пери и го победи с технически нокаут в 6-тия рунд. Макгрегър побесня и обяви в социалните мрежи, че уволнява Пери от BKFC. Това не се харесва на Пол, който реши да захапе ирландеца.

Ето какво каза Пол към Макгрегър, който го засипа с критики:

„Като уволнихте най-добрия си боец от BKFC, ти просто показа колко си луд. Казах Ви предварително как ще стане. Не ме интересува кой е срещу мен, мога да победя всеки. Поне Майк Пери имаше топките да излезе на ринга с мен. 

Конър Макгрегър нямаше топките, защото щеше да получи още по-голям нокаут от Пери. Може би е време да спре да ме подценява толкова много и да приеме, че съм наистина добър.“, каза Пол.

Може ли Макгрегър да се справи с Пол ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес