Зареждане

Франсис Нгану: Не се страхувам от смъртта, защото ще видя детето си

Франсис Нгану: Не се страхувам от смъртта, защото ще видя детето си
Публикувано на: Юли 25, 2024 в 10:00 ч
Франсис Нгану все още се бори да приеме смъртта на 15-месечния си син.

Бившият шампион на UFC в тежка категория, сподели дълбоко емоционална история за последния път, когато е видял 15-месечния си син Коби. Преди малкото дете да умре внезапно през март. В скорошна поява в The Joe Rogan Podcast Нгану описа сърцераздирателния момент, в който е оставил сина си в Камерун.

Детето, което беше станало изключително близко с баща си, беше неутешимо при идеята Франсис да напусне. Бившият шампион изрази огромно съжаление, че не е прекарал поне още ден със сина си или не го е прегърнал още веднъж. Да се върне у дома в къща, пълна с играчките на Коби, беше невероятно преживяване, изпълнено както с любов, така и с тъга.

Въпреки неизмеримата болка от загубата на детето си, Нгану намери утеха в надеждата за повторна среща. 

"Той имаше някаква малформация на мозъка си,  което не знаехме. Той припадна два пъти. Първият път беше в Камерун, заведохме го в болницата. Не намериха нищо. Вторият път беше в Саудитска Арабия, заведохме го в болницата. Не направиха нищо. След всички тези прегледи му дадоха някакво лекарство и казаха, че ще се оправи. Нямаше повод за притеснение. В началото те дори мислеха за астма. Всичко беше наред, но нещата се обърнаха.

За последно го видях тогава, която напусках Камерун. Той беше с по-малкия ми брат. Той не искаше да напускам, защото бяхме толкова близки, че не искаше да е далеч от мен, дори когато бяхме заедно. Можех да го взема навсякъде с мен, а той не се интересуваше от нищо друго, освен от това, че сме заедно. Той ми беше голям приятел. Беше на 15 месеца и едвам ходеше, но когато вляза в къщата, то той винаги знаеше, че съм аз. 

Нямаше смисъл да питат кой е влязъл, защото той знаеше, че е баща му. Започваш да мислиш за тези малки неща, които имате помежду си и изведнъж всичко приключва. В денят на моето заминаване той плачеше и не искаше да ме пуска. Тръгнах си, но знаех, че ще се върна. Нямах представа, че това ще бъде краят. Трябваше да остана и да прекарам поне още един ден с него и да го прегърна поне още веднъж. 

И след това се връщаш в апартамента и гледаш играчките. Него обаче го няма и никога повече няма да е там. Коби се казваше. Кръстих го на Коби Брайънт. Поне когато умра, ще отида да видя детето си. Не се страхувам от смъртта, защото ще видя детето си. Все още искам да живея, но когато стигнеш до този момент, трябва да мислиш така. Така че по някакъв начин го очакваш с нетърпение.", сподели Нгану.

Все още няма яснота около бъдеща битка с Нгану. Наскоро от щаба му споделиха, че се готви за боксов мач, но последните новини сочат дебют в PFL.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес