Зареждане

Когато бях охрана: Aaron Riley

Когато бях охрана: Aaron Riley
Публикувано на: Януари 13, 2014 в 10:00 ч
Снимка: pixabay.com
Продължаваме с историите от дните на различни бойци, когато те са били охранители. Вече ви запознахме с миналото на охранители на известни лица от ММА, като бойците Renzo Gracie, Bas Rutten, John Lober, Jonathan Goulet, реферът John McCarthy и състезателката Shayna Baszler.

Време и за Aaron Riley - един от бойците с най-дълга и интересна кариера в историята на ММА.


Работата като охрана започна по много необичаен за мен начин и в много ранна възраст, защото започнах да се бия професионално като малък. Започнах с кикбокса, когато бях на 14 и с ММА на 16, като освен това бях и в отбора по борба на гимназията. През цялото време хората от моето обкръжение, искаха да им пазя гърба. Постоянно минаваха през нас, когато ходеха да се бият с някого и искаха да дойда с тях.

След като се преместих във Вашингтон, започнах да тренирам в MAC Kickboxing. От там един приятел ме уреди с работа като охранител в едно място в Сиатъл, наречено "The Irish Immigrant (Ирландският имигрант)". Мисля, че то се казваше така, защото аз бях единствения американец, който работеше там - всички останали бяха ирландци. Там всички бяха готови да се сбият за най-малкото, защото това беше нормално за тях.

Веднъж цяла група хора скочиха на някакви местни, които бяха малко груби и дори собственикът на бара, Pat, скочи в мелето. Успяхме да избутаме групата от хора извън бара в една алея. Те бяха около шест човека, колкото бяхме и ние и идваха към нас като сцена от филма "Смело сърце". Уверих се да не застана в средата между двете групи - тези на ирландците и тези на местните. Знаех, че искат да има бой, затова оставих двете компании да се сбият и изпълнявах ролята на рефер - всеки път, когато някой бе избутан от мелето, аз го връщах обратно там. Помня много добре - тази вечер не беше добра за местните.

Малко по-късно друг американец бе назначен да работи в бара. Казваше се Bernard и една нощ той разговаряше с един от посетителите, който беше пиян и риташе табелата пред бара. Не ми направи особено впечатление, защото изглеждаше сякаш Barnard държеше положението под контрол. Но изведнъж, изглежда пияният не беше престанал да рита табелата, Bernard го хвана за врата и го вдигна във въздуха. Направи му rear naked choke и се опита да го приспи.

След като посетителят припадна, се случи най-неочакваното. Bernard го освободи от захвата и той падна на земята, но след това веднага скочи обратно на крака и започна да бяга. Той стигна до улицата пред бара и се метна на едно такси - директно на капака на колата. Започна да крещи на шофьора през предното стъкло.

"Видя ли? Той ме нападна! Видя ли???"

Беше като на филм. Таксиметровият шофьор не можеше да види нищо от пътя, заради крещящия пияница, който беше се лепнал на стъклото му и се заби в една кофа за боклук.

Така е в Сиатъл - доста странно. Там има много странни неща, където дори двубоите включват доста ненормални случки.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес