Зареждане

Даниел Дюбоа към Усик: Очаквай ад!

Даниел Дюбоа към Усик: Очаквай ад!
Публикувано на: Август 4, 2023 в 18:00 ч
Миналата седмица непобедените боксьори Терънс Крауфорд и Наоя Иноуе постигнаха поредното голямо постижение и изместиха Александър Усик от класирането, независимо от категорията.

Украинската звезда оглави класирането през май 2022 година. Сега над Усик е надвиснала нова заплаха. Британският боксьор Даниел Дюбоа, по прякор "Динамитът", възнамерява да отнеме шампионските пояси на украинеца.

Двамата ще се срещнат в края на месеца в Полша. Дюбоа няма търпение за битката и е много сериозен към нея. Той вярва, че може да се възползва от тази възможност и да спечели:

„Готов съм сто процента, готов съм за битка. Ще вземем титлите вкъщи, те идват с мен. Сега ми е времето, определено. Да, Усик беше велик шампион, но както казах, всичко си има край. 

Неговата "нула" трябва да си отиде. Трябва да го надмина във всяко отношение. Аз съм по-млад и по-силен. Ще направя битката ад. Роден съм за това.", сподели Дюбоа.
Дюбоа е сериозен боец, който разчита на нокаутиращата си сила. Британецът е свеж, млад и има големи амбиции. Предстои да видим дали ще успее да се справи с Усик.

Вие как мислите ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес