Зареждане

Ян Блахович се закани на Алекс Перейра след UFC 303: Никога не съм губил реванш!

Ян Блахович се закани на Алекс Перейра след UFC 303: Никога не съм губил реванш!
Публикувано на: Юли 3, 2024 в 18:00 ч
Бившият шампион на UFC в лека тежка категория Ян Блахович иска да бъде този, който ще спре царуването на Алекс Перейра.

Перейра победи Иржи Прохазка с нокаут в събота в Лас Вегас, където се проведе UFC 303. Седем месеца след първия им двубой Перейра и Прохазка бяха призовани да спасят UFC 303 след оттеглянето на Конър Макгрегър поради контузия.

Последната победа на Перейра беше втората му успешна защита на титлата на UFC в полутежка категория. Победата също така го издигна до № 2 в последната класация на UFC.

Блахович даде на Перейра най-трудния тест в неговата кариера в UFC в полутежка категория на UFC 291. Перейра спечели с разделено решение в трудна трирундова битка.

Блахович не се е бил след загубата от Перейра, а бразилецът завоюва короната на дивизията в този период от време. Бившият носител на титлата смята, че реваншът с Перейра има голям смисъл, и обещава да започне второ царуване на върха на дивизията.
  

Ян Блахович се насочва към Алекс Перейра за реванш

В неотдавнашен туит Блахович намекна за реванш с Перейра след UFC 303.


"Никога не съм губил реванш. И няма да го направя", написа Блахович в Twitter.

Към момента Перейра не е отговорил на туита на Блахович.

Перейра вероятно ще се изправи срещу набиращия скорост Магомед Анкалаев за следващата си защита на титлата на UFC в полутежка категория, въпреки че от промоутърската компания не са обявили нищо официално. Анкалаев победи Джони Уокър по-рано тази година и се бори до равенство срещу Блахович за вакантния тогава пояс на UFC 282.

Срокът за завръщането на Блахович не е ясен към момента. По време на прекъсването си той се сблъска с някои здравословни проблеми, които забавиха завръщането му в UFC.

Блахович победи Доминик Рейес за тогавашния свободен пояс на UFC 253, преди да защити титлата срещу Израел Адесаня на UFC 259. Той загуби от наставника на Перейра, Гловър Тешейра, за пояса на UFC 267.

Блахович потенциално може да получи втори шанс срещу Перейра скоро. Но засега полският боец вероятно ще трябва да спечели поне една победа, за да се върне в битката за титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес