Зареждане

10 цитата от Антъни Джошуа, които ще ви мотивират

10 цитата от Антъни Джошуа, които ще ви мотивират
Публикувано на: Август 25, 2020 в 18:17 ч
Антъни Джошуа несъмнено е един от топ бойните атлети в съвременната история и неслучайно е на върха на бокса в тежката категория.

Той демонстрира не само солидни умения в ринга, но и е един от боксьорите, които се стреми да е ролеви модел.

Хубаво е когато виждаме човек, който живее според това, което приказва.

Подбрали сме 10 цитата на Антъни Джошуа, които да ви мотивират, когато имате нужда.

1. Постави си цел и се придържай към нея. Каквото и да стане, ще приключиш по-добър от това, което си бил, когато си започнал.

2. Сънят е като медитацията: хубаво е да отпуснеш тялото, но също така и да изключиш ума за малко.

3. Докато имаш дисциплина, ще имаш и успех. Дисциплината е това, което те кара да правиш нужното.

4. Независимо дали яхваш колелото за половин час или просто слагаш гащета за тичане, хубаво е да станеш, да активираш тялото си, да си сложиш слушалките и просто да преминеш през това.

5. За мен не е проблем да си хапнеш една хубава сладка бисквита. Но трябва да контролираш тези си желания. Не може да се тъпчеш с торти и бисквити пет нощи в седмицата.
 

6. Има два типа бойци: едни, които яздят коня си през тълпата и се опитват да убият всеки, и други - снайперите. Аз се опитвам да бъда повече като снайперите. Бам. Бам. Бам. Да ги унищожа удар след удар.

7. От врата нагоре - там печелиш или губиш битката. Това е изкуството на войната. Трябва да си фокусиран и да мислиш стратегически.

8. Не мисли толкова за титлата. Мисли за това какво трябва да направиш днес, утре и вдругиден, а титлата ще те чака накрая.

9. Когато си около хора, които имат пари, разбираш че парите не впечатляват толкова, колкото класата, морала и това как се държиш.

10. Трябва да говориш така, сякаш всичко е възможно. Ако говориш от позиция, в която си поставяш лимити, значи вече си на път да се провалиш.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес