Зареждане

Йоел Ромеро изоставя сина си, за да преследа кариера в ММА

Йоел Ромеро изоставя сина си, за да преследа кариера в ММА
Публикувано на: Юли 5, 2024 в 22:00 ч
Йоел Ромеро продаде колата подарък от Фидел Кастро и изостави сина си, за да преследва слава в ММА.

Пътуването на Ромеро до върха на UFC е белязано от сърцераздирателни жертви. Роденият в Куба състезател в средна категория избяга от родината си през 2007 г., за да преследва мечтите си в ММА, оставяйки майка си, баща си и дете.

Дезертирането на Ромеро беше сложно решение, тъй като той трябваше да избира между семейството и стремежите си. Той участва в турнири по борба в Германия и решава да остане, а по-късно среща жена и създава семейство там.

Ромеро обаче скоро осъзнава, че за да продължи пътуването си в MMA, трябва да се премести в Съединените щати.

„Никога няма да спре да боли. Винаги ще боли. Обичам Германия. За съжаление трябваше да напусна, защото нямаше клубове по ММА, където да тренирам и да продължа да се развивам там.“, каза Ромеро в интервю за FOX Sports.

Това решение води Ромеро в American Top Team, където той израсна до претендент в средна категория на UFC. Със своите олимпийски акредитиви по борба и опит в бокса, Ромеро бързо се превърна в доминираща сила в спорта.

За съжаление той не успя да спечели титлата в UFC, въпреки че се бие за нея 3 пъти. Йоел не успя да стане шампион в ММА, но успя да заработи около 10 милиона долара в своята кариера.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес