Зареждане

Пейдж ВанЗант планира още участия в Power Slap

Пейдж ВанЗант планира още участия в Power Slap
Публикувано на: Юли 6, 2024 в 02:00 ч
Ветеранът от UFC Пейдж ВанЗант искаше истинска тръпка, затова се включи в състезание по шамари. Toзи ход оправда очакванията й и сега тя би искала да опита отново.

ВанЗант е известен ветеран от UFC, която плени феновете повече с външния си вид, отколкото с бойните си изпълнения. Благодарение на това лицето й попада на първите страници на много списания, а когато разбира как този бизнес печели пари от нея, тя на практика се пренасочва към друга кариера и изкара хиляди долари от Only Fans.

Въпреки обещаващата кариера в новата индустрия, Пейдж никога не се отказа да се бие и затова успя да се справи в тази трудна игра. Първо беше в бокса без ръкавици, а след това в развлекателното кеч шоу AEW. Там обаче й липсваше истинско вълнение, защото всичко беше само преструвка.

Затова тя прие предложението да се присъедини към лигата за шамари на Дейна Уайт, наречена Power Slap. Тя успя да спечели срещата си в Power Slap и сега планира още участия:

„Беше наистина странно усещането да стоиш там с ръце зад гърба и да чакаш ударът да дойде върху теб. След това се молиш твоя опонент да изяде този удар и това да не му направи нищо. Може би тези думи звучат като оплакване, но всъщност беше грубо удоволствие. Точно такъв адреналин търсех и имах нужда. Приливът на адреналин да бъдеш нокаутиран от някой е вълнуващ. 

Човек е изцяло в настоящия момент, концентриран само върху едно нещо. Бях нервна, защото знаех, че опонентът ми може да ме спре, но в същото време беше вълнуващо, когато стоиш там, попиваш атмосферата и преживяваш новото изживяване. След ММА, бокса и борбата открих нова индустрия и определено искам да се покажа в нея.", сподели ВанЗант.

Предстои да видим как ще протече кариерата на Пейдж в Power Slap.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес