Зареждане

Уайт няма планове за Конър: Нито го мисля, нито ще говоря за него

Уайт няма планове за Конър: Нито го мисля, нито ще говоря за него
Публикувано на: Август 7, 2024 в 00:00 ч
Дана Уайт не се интересува от Конър Макгрегър.

Изминаха повече от три години, откакто Макгрегър влезе в октагона, като за последен път това се случи на UFC 264, когато получи счупване на крака в началния рунд на трилогията си с Дъстин Поарие. "Mystic Mac" трябваше да се завърне в действие през юни, като оглави UFC 303 в Лас Вегас. За съжаление сблъсъкът му с бившия шампион на Bellator Майкъл Чандлър така и не се осъществи, след като ирландската мегазвезда счупи малкия си пръст на крака в седмиците преди боя. 

Макгрегър настоява, че ще се бие преди края на 2024 г., но кога точно, все още не е известно. 

По време на неотдавнашно интервю за TNT Sports Уайт бе попитан в прав текст за "най-голямото завръщане в историята на бойните спортове" на Макгрегър и кога можем да очакваме да го видим. Вместо да даде на феновете окуражаваща информация, главният изпълнителен директор на UFC предложи словесно свиване на рамене. 

"Не знам кога ще се завърне", каза Уайт, преди да добави: "Когато Конър е готов да излезе, ще ми съобщи, така че в момента дори не говоря за Конър."
 

Конър очаква завръщане през декември въпреки липсата на интерес от страна на Дана Уайт

Макар че по време на същото интервю Уайт потвърди, че мачът Джон Джоунс срещу Стипе Миочич е насочен към 9 ноември в "Медисън Скуеър Гардън", малко се говори за последното pay-per-view на промоцията за годината - UFC 310. 

Майкъл Чандлър, човекът, който търпеливо чакаше да се бие с Конър Макгрегър в продължение на две години, заяви, че декемврийската карта вероятно ще бъде домакин на преместения му сблъсък с ирландеца. Макгрегър потвърди твърдението на Чандлър, докато отговаряше на запитване на фен в социалните мрежи. 

 
Дотогава Макгрегър се занимава с това да пие бира на мото сбирки и да игнорира жените, които отчаяно се опитват да го пленят с танци. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес