Зареждане

Конър Макгрегър се отказа от Майкъл Чандлър, предизвика Макс Холоуей на UFC 310

Конър Макгрегър се отказа от Майкъл Чандлър, предизвика Макс Холоуей на UFC 310
Публикувано на: Август 7, 2024 в 00:00 ч
На фона на продължаващите слухове с преместения двубой с Майкъл Чандлър на UFC 310, бившият шампион в две категории Конър Макгрегър изглежда е променил решението си относно двубоя - вместо това той предлага да се бие с шампиона на BMF Макс Холоуей през декември, който вече е ангажиран за основно събитие на UFC 308.

Макгрегър, бивш безспорен шампион в лека категория и носител на златото в категория перо, трябваше да се завърне след тригодишно прекъсване на UFC 303 в края на юни, като се изправи срещу Чандлър в полусредна категория.

В седмиците преди завръщането си обаче боецът от Дъблин потвърди, че е получил фрактура на пръст на крака и ще продължи да отсъства.

Конър Макгрегър призовава за двубой с Макс Холоуей на UFC 310

Конър иска да оглави UFC 310 в края на декември в последното водещо събитие на промоцията за годината, но през нощта Макгрегър влезе в поредната разправия с отбелязания по-рано Чандлър в платформата за социални медии X - след като възпитаникът на Bellator MMA изглеждаше, че се е отказал да чака ирландеца.

"Не обръщайте внимание, момчета... Мисля, че е време най-накрая да призная, че битката е отменена", написа Майкъл Чандлър в официалния си профил в X. "Конър Макгрегър все още е на етап 2 от 7-те етапа на скръбта, отнасящи се до това, че кариерата му е приключила. Предполагах, че досега ще е по-близо до 5."


"?" Добре, малки братко", отговори Конър Макгрегър. "Смяната е удобна. Холоуей, какво правиш през декември? Истинският BMF, нали знаеш."

За Холоуей се завърна в лека категория на UFC 300 през април, като спечели титлата BMF със зашеметяваща победа с нокаут над Джъстин Гейтджи.

Ангажиран за хедлайнер на UFC 308 в Абу Даби, Холоуей се изправя срещу непобедения шампион в категория перо, Илия Топурия, в шампионски сблъсък.

Макгрегър се изправи за първи път срещу Холоуей през 2013 г. по време на престоя си в категория перо. Дъблинският състезател постигна единодушна победа над хаваеца в своето второ излизане в октагона.


Бихте ли искали да видите Конър Макгрегър да се бие с Макс Холоуей в реванш

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес