Зареждане

Ислам Махачев похвали Макс Холоуей за триумфа му над Джъстин Геджи

Ислам Махачев похвали Макс Холоуей за триумфа му над Джъстин Геджи
Публикувано на: Август 7, 2024 в 00:00 ч
Шампионът на UFC в лека категория Ислам Махачев похвали Макс Холоуей за триумфа му с титлата на BMF над Джъстин Геджи.

През последните няколко години Ислам наистина успя да затвърди мястото си на върха на в своята категория. Поради тази причина той остана без много изявени претенденти. Арман Царукян изглеждаше като следващия логичен ход, но за съжаление нито един от двамата все още не е готов за това състезание.

Друга идея би била да се даде шанс на Макс Холоуей. След лудата си победа с нокаут над Джъстин Геджи "Blessed" обаче получи възможност да се бие за титлата на UFC в категория перо срещу Илия Топурия.

Махачев потвърди, че би се заинтересувал да се бие с Холоуей, ако той успее да премине през Топурия. Освен това той имаше да каже няколко добри думи за хавайската звезда.

 

Махачев похвали Холоуей

"Последният бой беше страхотно представяне за него. Той победи Геджи, нокаутира го. Ако победи Топурия - това ще е труден мач за него. Ако го победи и UFC иска този мач, нека да действаме, нека го направим. Защото този човек има опит в лека категория и е победил няколко корави момчета. Така че, защо не?"

Холоуей е от хората, които не се страхуват от никого. В същото време Ислам на няколко пъти открито заяви, че иска да бъде шампион. На този етап някои се питат дали в крайна сметка той може да надмине наследството на своя приятел Хабиб Нурмагомедов.

Вярвате ли, че някога ще имаме възможност да видим Ислам Махачев и Макс Холоуей да се бият един срещу друг?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес