Зареждане

Шара Магомедов 'притеснен' за бъдещето си в UFC след ситуацията с Мокаев

Шара Магомедов 'притеснен' за бъдещето си в UFC след ситуацията с Мокаев
Публикувано на: Август 7, 2024 в 00:00 ч
Шара Магомедов разкри, че е прекратил договора си в UFC Абу Даби в събота.

Магомедов постигна победа с решение над Михал Олексейчук, за да подобри баланса си до 3-0 в UFC. Въпреки че руснакът е непобеден в UFC и като професионалист, сега той е свободен агент и казва, че е притеснен за бъдещето си, след като видя, че UFC се раздели с непобедения боец Мохамед Мокаев.



"Току-що проведох последната си битка по настоящия си договор. Сега се надявам да получа нов. Но след случая с Мокаев, да, малко съм притеснен", заяви Шара Магомедов. "В интерес на истината е така, моите мениджъри, Али Абделазиз и Ризван Магомедов, са мениджъри от най-високо ниво, така че им се доверявам във всяко отношение и изобщо не се притеснявам."

Ако UFC реши да не преподпише с Магомедов, това би било малко изненадващо, тъй като той изглежда е любимец на феновете и има известен звезден потенциал. Но, както казва Магомедов, след ситуацията с Мокаев, UFC е показала, че ще се откаже от всеки, въпреки рекорда му.

Шара Магомедов се закани на Ник Диас след победата

След победата на Шара Магомедов с решение над Михал Олексейчук в UFC Абу Даби той предизвика Ник Диас.

Беше малко изненадващо, че Магомедов предизвика Диас, но на пресконференцията след двубоя той отвори дума за това.

"Той трябваше да бъде тук, трябваше да се бие в главното събитие", каза Магомедов. "Вместо това аз го замених, той не беше в състояние да се бие. Мисля, че това не е просто така, има причина за това. Мисля, че за мен ще бъде чест да се бия с човек като него. Искам да покажа, че ако победя голямо име като него, това е, което ми трябва, за да полетя нагоре, да стана супер популярен. Така че, това е последното нещо, от което се нуждая, е просто някой с огромно име като него. Мисля, че той ще ми помогне да стана огромна суперзвезда."

Магомедов е с баланс 14-0 като професионалист.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес