Зареждане

Уайт: Миочич се оттегля на 100 процента след двубоя с Джоунс

Уайт: Миочич се оттегля на 100 процента след двубоя с Джоунс
Публикувано на: Август 7, 2024 в 00:00 ч
Главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт изглежда вярва, че Стипе Миочич ще се оттегли след предстоящия двубой за титлата с Джон Джоунс.

Според мнозина Стипе Миочич е най-добрият състезател в тежка категория на UFC за всички времена. Той е побеждавал някои от най-големите и най-добрите имена в спорта, включително Даниел Кормие, Франсис Нгану, Фабрисио Вердум и Жуниор дос Сантос. Сега се очаква той да се завърне в октагона по-късно тази година, за да се бие с Джон Джоунс.

Той ще се бори за шампионската титла на UFC в тежка категория, която загуби от "Predator" преди няколко години. Не сме го виждали от това жестоко поражение с нокаут, което кара мнозина да се чудят в каква форма ще бъде. Така или иначе обаче промоутърът държи да направи този суперсблъсък за безспорната титла в тежка категория.

В скорошно интервю Дана Уайт говори откровено за това какво според него следва за Стипе след битката с Джоунс.


Уайт прогнозира оттеглянето на Миочич

"Стипе на 100 процента ще се пенсионира след този двубой", заяви Уайт пред Кевин Айол. "Джон Джоунс, знаете как говоря за Джон Джоунс и какво мисля за Джон Джоунс като боец - Джон Джоунс винаги обича да предизвиква себе си, премина в тежка категория.

"Не знам какво ще направи Джон Джоунс след този бой, но ще бъда шокиран, ако не иска да се изпробва срещу Том Аспинал."

"В крайна сметка го разбирам. Всички искат да видят Том Аспинал, но нека ви кажа какво, след като Стипе и Джон се бият, който и да спечели, битката с Аспинал е още по-голяма."

Съгласни ли сте с Дана Уайт?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес