Зареждане

Том Аспинал топи ръцете си в бензин преди UFC 304: Това втвърдява кокалчетата

Том Аспинал топи ръцете си в бензин преди UFC 304: Това втвърдява кокалчетата
Публикувано на: Юли 17, 2024 в 10:00 ч
Временният шампион на UFC в тежка категория Том Аспинал използва уникален метод за тренировка преди двубоя си срещу Къртис Блейдс на UFC 304.

Аспинал ще защитава временната си титла в главното събитие на UFC 304, а в навечерието на двубоя британецът казва, че потапя ръцете си в бензин, за да укрепи кокалчетата на пръстите си, което според него е част от циганското му наследство.

"Гледали ли сте документалния филм Knuckle? Запознат ли си с него? Това е документален филм за цигани-номади, пътуващи общности на британския остров. И там има един човек, големият Джо Джойс, стара легенда, и в този филм големият Джо Джойс разкрива няколко цигански метода за подготовка за бой", каза Том Аспинал. "Исках да се върна към част от циганското си наследство, което имам, така че си помислих, че това, което ще направя, е да направя малък ринг от бали сено.

"Когато стане около 4 часа сутринта, включвам алармата си, излизам навън, правя малко бокс в балите сено - и след това правя стария цигански метод - потапям кокалчетата си в бензин за около 20 минути, докато слънцето изгрява, и това втвърдява кокалчетата... Това са едни от най-твърдите кокалчета в UFC точно тук и сега. Те са като камъни."


Това е доста нетрадиционен метод на тренировка, но Том Аспинал е уверен, че той ще помогне на силата на удара му да стане още по-гикяна и ще доведе до победата му с нокаут над Блейдс на UFC 304 на27 юли в Манчестър, Англия.

Том Аспинал се подготвя за странния начален час на UFC 304 

UFC 304 ще се проведе в странно време в Манчестър, тъй като основната карта ще се състои в 3 ч. сутринта местно време.

Това е голямо предизвикателство за местните бойци, но Аспинал казва, че се адаптира добре и е сигурен, че ще работи на пълни обороти в нощта на боя.

"Виж, приятелю, ако можеш да се биеш наистина добре в 12 часа в полунощ, но не можеш да се биеш наистина добре в 4 часа сутринта, според мен не си толкова добър", казва Том Аспинал. "Като например, има много случаи, в които съм пътувал по целия свят, борил съм се в различни часови зони, без дори да се адаптирам. А сега имах пълен тренировъчен лагер вкъщи, там съм готов да се бия, така че ако това е оправдание, приятелю, ти не си толкова добър за колкото се мислиш."

Аспинал влиза в двубоя си срещу Блейдс в UFC 304 като фаворит.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес