Зареждане

Майкъл Чандлър: Конър Макгрегър си трие постовете, защото е егоист

Майкъл Чандлър: Конър Макгрегър си трие постовете, защото е егоист
Публикувано на: Август 19, 2024 в 18:00 ч
38-годишният американски ММА боец Майкъл Чандлър защити звездния ирландски атлет Конър Макгрегър заради обвиненията, че Конър никога няма да се върне в клетката. Наскоро Дейна Уайт каза, че "The Notorious" няма да се бие тази година. Последваха постове от Макгрегър, който настоя, че е готов за двубой и иска това да се случи през декември.

Бъдещето на Конър е толкова несигурно, че феновете вече губят интерес около завръщането му. Той уж иска да се завърне и да се бие, но въпреки това не подписва за битка. Макгрегър трябваше да се бие с Чанлдър в края на юни тази година, но се оттегли, след като си счупи кутрето на крака. От няколко седмици той е възстановен, но новини около битката му все още няма.

И докато критиките към ирландеца не спират да валят, то Чандлър реши да го защитава.

„Конър живее живота си така, както иска. Той рекламира две различни марки алкохол. Хората гледат това и си мислят, че Конър няма да се бие, а само ще рекламира алкохола. Но ако вие очаквате той да е в тренировъчен лагер точно сега, докато ние казваме, че дори не спекулираме с дата за нашата битка, тогава това е нереалистично. Всеки боец се справя с почивките и паузите си по различен начин. 

В крайна сметка всички релаксираме по различни начини, било то пиене, излизане, ядене на храна, на която хората искат да се насладят, или стоене до късно, гледайки филми, игри. Но да, има някои смущаващи неща, които хората гледаха и след това се питаха дали ще се върне. Напълно разбирам това. Изтритите постове винаги са били част от неговата марка. 

Той пише нещо и го оставя за 20 минути, за да го видят всички и да направят екранни снимки. Така Конър ги кара да го споделят и да говорят за него. Накрая Макгрегър го изтрива, защото е егоист.", сподели Чанлдър.

Ще видим ли Макгрегър - Чандлър през 2024 година ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес