Зареждане

Тайландци с ножове преследвали Шарабутдин Магомедов

Тайландци с ножове преследвали Шарабутдин Магомедов
Публикувано на: Август 19, 2024 в 16:00 ч
В началото на август Шарабутдин Магомедов, известен още като 'Шара Булет' спечели третата си победа в UFC. Той успя да се справи с единодушно съдийско решение в битката срещу поляка Михал Олексейчуик. Дагестанецът иска да проведе следващата си битка през октомври в Абу Даби. 

Магомедов бързо успя да се превърне в любимец на феновете и Дейна Уайт. В живота му непрекъснато се случват приключения и почти във всяко интервю той разказва нови истории. Шара или ще хвърля яйца по разголените момичета в Дагестан, или ще бие момче, което си позволява да целува приятелката си в търговски център.

Проблемите винаги съпътстват Магомедов, който наскоро реши да разкаже интересна история от Тайланд. Шарабутдин се опитва да избягва уличните сбивания, но понякога сам се вкарва в такива. Дагестанският боец бил на лагер в Тайланд, а по време на разходка станал свидетел как тайландци смазват от бой мъж, който вече бил в безсъзнание.

Магомедов решил да помогне, но си нямал и на идея в какво се забърква.

"Честно казано, когато бягам по улиците, то аз винаги се притеснявам, че някой може да ме докопа. Бягането те изтощава, особено след като си тичал по нагорнище. Ще бъде трудно да се биеш, защото си изтощен от бягането. При битките определено има този ефект на тълпата. Понякога погледнеш някого в очите, след което той се обръща и бяга. Когато обаче има тълпа, то хората са като ядосани вълци и като лъвове. Имаше ситуации, в които сам се замесих. В Тайланд станах свидетел на бой между две групи. Един човек беше заклещен от тълпата, която го биеше. 

Не исках да се намесвам в тази ситуация повече от всичко. Те се биеха жестоко помежду си. Започнаха да скачат върху този човек, а аз виждах, че той е полужив. На улицата имаше барове и те взеха един железен стол. Искаха да го удрят със стола. Помислих си, че ще го убият и изтичах да им взема стола. Към мен се втурна човек с кожено яке, който приличаше на сводник. Опита се да ми вземе стола. Започнахме да се борим за стола. Аз, който най-малко исках да попадна в тази ситуация, трябваше да се бия с всички. Бях с мой приятел, който е боксьор от тежка категория. 

Ако не беше той, сигурно щеше да ми е много по-трудно, защото той успя да набие няколко души, които замахнаха срещу мен. Успяхме да ударим няколко човека, а след това те взеха ножове и хукнаха след нас. Двамата взехме столове от бара и ги вдигнахме, а този с коженото яке тичаше към нас с нож. Зад него имаше и други с ножове. Искахме да хвърлим столовете към тях, но някой зад нас ги хвана и не успяхме. 

Попаднахме в такава неудобна ситуация, наистина опасна. Те се приближиха и ние осъзнахме, че трябва да се махнем от това място. Започнахме да бягаме, а те тичаха след нас. Там има толкова опасни тайландци. В крайна сметка успяхме да избягаме от тях. Докато тичах взех още един стол за всеки случай. Влязохме в тази ситуация, за да помогнем на пребития човек. Дори не знам кой беше, но може би му спасихме живота.", каза Магомедов.

Вие бихте ли помогнали в такава ситуация ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес