Зареждане

Тони Джонсън: В Русия храната е чиста, а в САЩ е бъкана с канцерогени и ГМО

Тони Джонсън: В Русия храната е чиста, а в САЩ е бъкана с канцерогени и ГМО
Публикувано на: Август 19, 2024 в 14:00 ч
Опитният ММА ветеран Тони Джонсън се бие в Русия от 8 години.

Джонсън се би с Александър Емеляненко, Виталий Минаков, Евгений Гончаров, Мухумат Вахаев, Салимгерей Расулов и много други. Преди години Тони беше част от Bellator, където успя да победи UFC боеца Александър Волков. Джонсън е врял и кипял в ММА и в миналото беше шампион на KOTC, както и на чеченската лига ACA, където се бие в последните 5 години.

Тони е впечатлен от Русия, но за разлика от Джеф Монсън, все още продължава да се прибира в САЩ. 38-годишният Джонсън е роден в Тексас и е част от Bulgarian Top Team. Преди няколко дни Тони влезе в клетката на ACA 178 и загуби от Алихан Вахаев. Джонсън беше активен в руските медии и сподели, че иска руски паспорт.

"Американската храна е натъпкана с различни канцерогени и ГМО. Животните се напълват с химикали и стават много големи. Освен това американците са мързеливи. Разбира се, че искам гражданство в Русия. Давайте ми паспорта. Не съм мислил да моля Владимир Путин за гражданство, но това е добра идея. Аз харесвам руската култура и съм корав като руснак. Аз съм също толкова трудолюбив. 

Нищо не може да се сравни с Москва! Живях в Чикаго, също толкова голям град, но нищо не може да се сравни с Москва. В крайна сметка има храна, култура, хора и атмосфера. Чикаго е близо до Москва, но там има повече модерност, а тук е автентичен град и ми харесва повече. Това, което най-много не харесвам тук, е студът. Зимите тук са много студени. Мога да свикна с това. Давайте паспорта. 

Храната в Русия ми харесва. Тя е натурална и чиста. Харесвам месото и хляба. В САЩ не ми правят проблеми, че работя в Русия. Единственото смешно нещо е, че много хора в Америка казват: „О, ти отиваш там! Това е лудост, там има война!“ Но в действителност това не е така. Работя тук тихо и след това се връщам в Америка.", каза Джонсън.

Прав ли е Тони ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес