Зареждане

Тони Джонсън иска руски паспорт, за да стане черен руснак

Тони Джонсън иска руски паспорт, за да стане черен руснак
Публикувано на: Юни 8, 2023 в 08:58 ч
Тони Джонсън е поредният американски боец, който иска да става руснак.

Бившият шампион в тежка категория на чеченската ACA харесва Русия. 37-годишният Джонсън е родом от Тексас, но вече 6 години предпочита да се бие в руските ММА организации. Тони е част от Bulgarian Top Team и е с рекорд 16–8–1 (1) в ММА.

В началото на месеца той загуби от Антон Вязигин на ACA 158, което се проведе в Санкт Петербург. Преди няколко дни друг ММА боец от САЩ, Джеф Монсън реши да се откаже от своя американски паспорт. Явно Тони планира да тръгне по неговите стъпки.

САЩ наложиха санкции на чеченския президент Рамзан Кадиров. Американците забраниха на своите граждани да имат отношения с Кадиров, но Джонсън не се съобразява с това. Тони ще продължи да се бие за ACA, въпреки че си навлича проблеми.

„Имах проблеми и все още имам. Правя добри пари тук и не могат да ме спрат да се бия тук. Грижа се за семейството си и ще направя всичко за това. Русия ми помогна толкова много и аз мога да осигуря семейството си.

Какви проблеми ? Пратиха ми призовка. Не обичат документация, говорят с когото си искат. Те не искат да се бием тук заради президента на Чечня. Но наистина не ми пука. Наистина не ми пука, защото ме е грижа за семейството. 

Не знаех, че Джеф Монсън се е отказал от своя паспорт. Харесвам Джеф Монсън, той е добър човек. Русия е хубава страна с добра храна и красиви жени. САЩ не прави нищо за нас. Държавата прави каквото си иска, те нищо не правят за нас.

 Така че няма предателство в неговата постъпка. Отиваш там, където те чакат, където има любов и вярност. Ако Русия е правилното място, тогава аз бих искал да получа руски паспорт.

Да го направим, дайте ми го! Дайте ми руски паспорт. Ще бъда черен руснак.", сподели Джонсън.

Вие какво мислите по темата ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес