Зареждане

Конър Макгрегър предизвика Хабиб Нурмагомедов на битка с голи ръце

Конър Макгрегър предизвика Хабиб Нурмагомедов на битка с голи ръце
Публикувано на: Юли 23, 2024 в 02:00 ч
Конър Макгрегър отдавна се е превърнал в самостоятелен и независим субект в света на бойните изкуства.

И въпреки факта, че ирландецът не се е появявал в октагона повече от три години, а само хвърля предизвикателства в социалните мрежи и обещава най-голямото завръщане на всички времена, той винаги остава в новините. Конър посещава турнири, залага на футбол и, разбира се, коментира всяко повече или по-малко значимо събитие. 

В момента основното хоби на Макгрегър изглежда е популяризирането на битките с голи ръце в Bare Knuckle Fighting Championship. Преди година ирландецът присъства на турнира BKFC, където Майк Пери и Люк Рокхолд се биха в главното събитие.

Нещо повече, Конър не само седеше в публиката, но и излезе на ринга с колана на организацията на рамото си и застана лице в лице с Пери. И в същото време обеща, че със сигурност някой ден ще участва в битки с голи ръце. От тази година Конър вече е съсобственик на лигата.

Сега той е отворен за големите предизвикателства и призова за реванш с Хабиб Нурмагомедов в BKFC:

"Остават ми само две битки от договора ми с UFC. Не съм просто в ролята на собственик в BKFC. Аз съм нещо като играeщ треньор. Битка с Хабиб в BKFC ? Хайде, той няма да се съгласи. Човекът никога повече няма да се бие, той продължава да бяга. Уважавам този спорт заради безстрашните мъже и жени, които са готови да се борят до последна капка кръв. 

Точният удар може да отвори разрез. Залозите са високи, те са на друго ниво. Интензивността е на друго ниво. Това ми харесва в боевете с голи ръце. Този руснак, който дори не е руснак. Той не представлява Русия. Затъна в дългове и избяга. Бих се сбил с него с голи ръце, но той ще откаже.", каза Макгрегър.

Такава битка няма никакъв шанс да се случи в BKFC. Нурмагомедов вече е в пенсия от 4 години и не планира да подновява кариерата си.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес