Зареждане

Атанас Божилов с изненадващо участие BRAVE 86 в Бургас

Атанас Божилов с изненадващо участие BRAVE 86 в Бургас
Публикувано на: Юли 22, 2024 в 09:10 ч
Един от най-опитните и атрактивни български кикбоксьор Атанас Божилов 'Наката' влиза в клетката на ММА турнира BRAVE 86, който ще се проведе на 24-ти август в Арена Бургас.

Престижната ММА организация ще проведе своя първи турнир от европейското си турне в България след месец, когато едни от най-добрите български бойци ще се изправят срещу опасните бойни атлети на BRAVE от цял свят.

Божилов ще бъде единственият българин, който ще се състезава в кикбокс правилник, тъй като всички останали двубои са по правилата на ММА. BRAVE CF е известна като организация-трамплин за UFC, тъй като е известно, че мачмейкърите на американският промоутър привличат обещаващи таланти именно от тази организация. Бойци като Хамзат Чимаев, Умар Нурмагомедов и настоящия шампион Илия Топурия са били привлечени в UFC именно от BRAVE.


Атанас Божилов е бивш капитан на националния отбор на България по кибкокс с две европейски титли и носител на Световната купа на WAKO и второ място на световното през 2017-та.

В последните години "Наката" се състезава в SENSHI, където записа 7 поредни победи и стана шампион, преди титлата му да бъде отнета в последния му двубой по-рано този месец, когато загуби от Само Пете поради лекарска забрана да продължи битката.

След единственото си поражение на ринга на Senshi, Божилов ще се върне готов на всичко, за да влезе отново в колонката с победители.

 
Очаквайте обявяване на главната файткарта на BRAVE 86 тази седмица.

Билетите за BRAVE 86: Burgas са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес