Зареждане

Хамзат Чимаев: Имаме недовършена работа със Стрикланд

Хамзат Чимаев: Имаме недовършена работа със Стрикланд
Публикувано на: Юли 22, 2024 в 14:00 ч
Хамзат Чимаев отрече думите на Шон Стрикланд, който твърди, че е победил "Borz" по време на спаринг в миналото. Чимаев призна, че доминирал над Шон по време на техните тренировки.

Чимаев е един от най-популярните UFC бойци, който напоследък няма много късмет. Хамзат трябваше да се завърне в игра на галавечерта в Рияд, но беше принуден да напусне битката с Робърт Уитакър поради заболяване. Сега Чимаев отново е във форма и иска да се върне в октагона през октомври тази година.

По време на интервю за Red Corner MMA чеченецът говори за спаринга с бившия шампион на UFC Шон Стрикланд и се позова на негови думи от миналото. Чимаев не е съгласен, че Шон го бил и иска да премерят сили в клетката.

"Шон Стрикланд каза, че ме е бил на спаринг, но там имаше много момчета. Те видяха как го задуших и го пребих. Всичко го има на камера. Имаме недовършена работа с него. Ще е хубаво да видим кой е по-добър в клетката.", каза Чимаев.

Непобеденият Чимаев (13-0 MMA) спечели в последната си битка на UFC 294 в Абу Даби през 2023 година. Тогава той се изправи срещу бившия шампион на UFC в полусредна категория Камару Усман. Хамзат се затрудни, но победи с решение. Сега той е готов за следващ бой и иска американеца.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес