Зареждане

Джейк Пол: Конър Макгрегър се страхува от мен

Джейк Пол: Конър Макгрегър се страхува от мен
Публикувано на: Юли 23, 2024 в 02:00 ч
Боксьорът Джейк Пол (10-1) отговори на критиките от бившия шампион на UFC в две тегловни категории Конър Макгрегър (22-6), след като победи Майк Пери (0-2). Миналия уикенд Пол успя да победи Пери с технически нокаут в 6-тия рунд в боксовата им среща във Флорида.

Пери е звезда на BKFC, където Макгрегър стана съсобственик. Конър не беше доволен от загубата на Пери и написа, че го уволнява. Конър не забрави и за Пол, когото засипа със серия от обиди. Джейк не му остана длъжен и призова за битка с ирландеца:

„Смешно е, че той уволни своя шампион на BKFC. Предупредих го, че това ще се случи. Той хвалеше своя боец Майк Пери, но аз казах: "Конър, след като победя Майк Пери, ти ще бъдеш следващият. 

Конър пише през цялото време. През цялото време е на яхтата си. Но той не е в октагона. Така че Конър може да говори каквото си иска, но "The Notorious" се страхува от Джейк Джоузеф Пол от Disney Channel.", каза Пол.

Пол участва в сериал на Disney Channel, наречен Bizaardvark. Той изигра една от главните роли - герой на име Дърк Ман. Пол беше в шоуто от 2016 до 2017 г., преди договорът му да бъде прекратен по взаимно съгласие.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес