Зареждане

Том Аспинал: Руснаците са хора, които уважават другите

Том Аспинал: Руснаците са хора, които уважават другите
Публикувано на: Юли 23, 2024 в 02:00 ч
Временният носител на шампионския пояс на UFC в тежка категория (до 120 кг), англичанинът Том Аспинал, говори за отношението си към руския народ. Британската ММА звезда влиза в клетката този уикенд, за да брани златото си.

Том ще се изправи срещу американеца Къртис Блейдс. Двамата са подглавна битка на събитието UFC 304, което ще се проведе в Манчестър, Англия. В седмицата на битката Том е доста активен в медиите и отговаря на различни въпроси.

Аспинал беше попитан за руснаците и какво мисли за тях. В миналото Том сподели клетката със Сергей Павлович и Александър Волков, като победи и двамата. Аспинал вярва, че руснаците са уважителни и приятни хора:

„Въз основа на моя личен опит с руснаците ги намирам за наистина уважителни. Те са позитивни, просто приятни и искрени хора, с които лесно се разбираме. А като бойци са просто страхотни. Навсякъде са добри. 

Всички те, като мен, цял живот са се занимавали с бойни изкуства. Поне тези, с които трябваше да деля октагона. И, поне според моя опит, те са хора, които уважават другите.“, сподели Аспинал.

Вие какво мислите за руснаците ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес