Зареждане

Том Аспинал: В битка с Алекс Перейра ще го съборя в първите 10 секунди

Том Аспинал: В битка с Алекс Перейра ще го съборя в първите 10 секунди
Публикувано на: Юли 21, 2024 в 02:00 ч
Временният шампион на UFC в тежка категория Том Аспинал подозира, че бъдещето му най-вероятно ще бъде свързано с Алекс Перейра. Затова той разкри в аванс на каква тактика би заложил в битката с него.

Тактиката на британеца не е изненада и всеки, който е гледал MMA от известно време, може да я предположи. Аспинал планира още в първите секунди да свали бразилеца на земята. Том знае, че слабото място на Перейра е борбата и планира да използва това в своя полза. Перейра е невероятен в стойка и разполага със смъртоносни крошета.

"Poatan" все още не е срещал боец, който да заложи на борба, но това може да се промени, защото сега му готвят битка с Магомед Анкалаев. Ето какво каза Аспинал за евентуалната битка между него и Перейра:

"Сирената ще прозвучи, а аз ще се затичам към него, след което ще го съборя на земята. Ще го сваля на земята в първите 10 секунди на битката. Ще да дам всичко от себе си в този начален тейкдаун и ще го сваля на земята. Виждате ли, целта на ММА е да се възползвате от слабостите на опонента си. 

Не се съмнявам, че бих могъл да победя Перейра в стойка и вероятно бих го направил. Но аз съм убеден, че за две или три години няма да овладееш борбата. Ще научите някои основни защити, някои основни техники, но тези пропуски ще останат там. Ето защо съм сигурен, че всеки по-добър боец на земята би победил Перейра.“, каза Аспинал.

Том се завръща следващия уикенд, за да се бие с Къртис Блейдс. Битката им ще е подглавна на събитието UFC 304, което ще се проведе в Манчестър.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес