Зареждане

Хамзат Чимаев тренира с 'националния отбор по бокс' преди завръщането си в UFC

Хамзат Чимаев тренира с 'националния отбор по бокс' преди завръщането си в UFC
Публикувано на: Юли 20, 2024 в 13:19 ч
Звездата на UFC Хамзат Чимаев тренира с националния отбор по бокс, докато се подготвя за завръщането си.

Хамзат Чимаев е един от най-вълнуващите бойци в Ultimate Fighting Championship. Въпреки това той беше доста неактивен през последните няколко години. След победата над Камару Усман очакванията бяха, че той ще се завърне в действие на UFC Саудитска Арабия срещу Робърт Уитакър.
 
"Borz" беше принуден да се оттегли поради заболяване, което не се случва за първи път в кариерата му. В  резултат на това мнозина останаха да се чудят какво е бъдещето му, ако не може да се състезава редовно в октагона.

По време на скорошно интервю неговият съотборник от Allstars Training Center Гурам Кутателадзе предостави актуална информация за това къде се намира в момента звездата.


 

Голямото завръщане на Чимаев

"Беше жалко, но отново трябва да запазим позитивните мисли, позитивния манталитет. Сега той се чувства по-добре. От няколко седмици е в Кавказките планини, диша чист въздух, планински въздух и тренира там с отбора си. Със своите братя и отбор, а мисля, че и с националния отбор по бокс, така че се надявам, както той самият каза, да го видим в Абу Даби през октомври и съм сигурен на 100%, че ще бъде готов и както винаги, зареден с енергия."

Независимо дали го харесвате, или не, никой не може да отрече, че UFC е по-интригуващо място, когато Хамзат е в клетката.

Кога според вас ще видим Хамзат Чимаев отново да се състезава? Очаквате ли един ден да го видите да се бие за титла на UFC?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес