Зареждане

Джейк Пол: Давам максимум 2 рунда на Майк Пери

Джейк Пол: Давам максимум 2 рунда на Майк Пери
Публикувано на: Юли 20, 2024 в 02:00 ч
Джейк Пол влиза в битка, която може да се окаже най-трудният му мач за всички времена. Въпреки това той вярва в лесна победа, което потвърди със смела прогноза.

Първоначално 20 юли трябваше да бъде денят, в който легендата Майк Тайсън ще се завърне на ринга за последен път. Тайсън на практика колабира от жегата преди полета от Флорида до Калифорния преди няколко седмици, а лекарите го посъветваха поне да отложи битката с Пол.

Джейк беше решен да се бие и за целта си избра Майк "Платинум" Пери. Много хора вярват, че това е грешка, защото Пери е брутален и доминира в битките с голи ръце. Това обаче не впечатлява Пол, който прогнозира, че този уикенд ще се справи с ММА звездата:

„Не мисля, че има какво да решаваме тук. Избрах да се бия с Пери, защото хората го виждат като истинска заплаха. Той изглежда твърд, но всъщност няма нищо, което да отговаря на моите качества. Ще изкара с мен само 2 рунда. Няма нищо, което Майк може да тренира, за да се подготви за мен. 

Просто съм твърде добър, пъргав, умен. Имам страхотно движение, сила в двете ръце и не правя грешки като него. Майк допуска много грешки. Уважавам го, буен е, не иска да се отказва, но тук се спъна. Два рунда максимум.“, прогнозира Пол.

Ще успее ли Пери да спре Пол ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес