Зареждане

Анкалаев: Доминирал съм Нгану в тренировка! Какво ще ми направи Перейра ?

Анкалаев: Доминирал съм Нгану в тренировка! Какво ще ми направи Перейра ?
Публикувано на: Юли 20, 2024 в 08:00 ч
Магомед Анкалаев продължава силното промо за двубоя си с Алекс Перейра. Дагестанската звезда е убеден, че ще спечели и загубата не е вариант в такъв двубой. Наскоро Магомед разкри, чe UFC му обещали този шанс и всичко води към UFC 308 на 26 октомври в Абу Даби.

Анкалаев си е като у дома в Абу Даби и ще разчита на подкрепата на арабите. Той може да се похвали с дванадесет двубоя непрекъсната серия в UFC (10 победи, 1 равенство и 1 несъстоял се битка). Магомед не спира да говори за тази битка и планира да победи Перейра в стойка.

Алекс е страшилище в изправено положение, но Анкалаев не се страхува от него. Той разкри че доминирал над Франсис Нгану в тренировка и сега смята да прегази бразилеца и да докаже, че е некоронован шампион:

„Тренирах с  Франсис Нгану, когото успях да съборя доста лесно на земята и да го контролирам там. Съмнявам се, че Алекс Перейра ще има по-добра игра или повече сила от Нгану. Същевременно се съмнявам, че би могъл да ми приложи нещо, което още не съм изпитал. 

Нямам представа какво ще иска Алекс да прави с мен в тази клетка, защото той няма представа какво ще използвам върху него. Най-вече искам да му покажа какво е, когато има опонент, който може да се движи. Трябва да се справя с неговите лоукикове. Признавам, че те могат да обезоръжат противници, които не са готови за това. 

Това обаче няма да е моят случай. Искам да покажа, че съм доминиращ боец и некоронован шампион. Искам да покажа, че мога да разчитам ударите и ситуацията. Той наистина е много статичен. Ще бъде сладка победата над Алекс Перейра в стойка, защото това е силната му страна.", каза Анкалаев.

Ще успее ли Анкалаев да бие Перейра ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес