Зареждане

Конър Макгрегър обмисля да се кандидатира за президент

Конър Макгрегър обмисля да се кандидатира за президент
Публикувано на: Декември 5, 2023 в 02:00 ч
Конър Макгрегър, бивш шампион на UFC и една от най-известните знаменитости в Ирландия, подхрани спекулациите със загадъчно съобщение в социалните медии.

В пост, който гласеше „Ирландия, вашият президент“, придружен от емоджи с детелина, символ на ирландското наследство и култура, и емоджи със сърце, Макгрегър разбуни настроението. Постът включва и снимка на Макгрегър, позиращ уверено в стилен бял костюм, съчетан с риза и ярка зелена вратовръзка.

В друг пост Конър анализира конкурентите, които могат да се изправят срещу него на изборите за президент на Ирландия. В момента Макгрегър е разследван за публикации в акаунта му в социалните медии, свързани с поредица от насилствени инциденти в Дъблин с участието на имигранти.

Ето какво написа "The Notorious" в социалните мрежи:

"Ирландия, вашият президент. Каква е потенциалната конкуренция, ако се кандидатирам ? Гери, 78 г., Берти, 75 г. и  Енда, 74 години. Всеки има неразривни връзки с политиката на отделните си партии. Независимо какво чувства публиката извън техните партии. 

Тези партии управляват себе си срещу управлението на хората. Те или аз ? Аз съм на 35 години, млад, активен, страстен и свежа кръв в играта. Слушам. Подкрепям. Адаптирам се. Нямам принадлежност/пристрастие/фаворизиране към никоя партия. 

Те наистина ще бъдат подведени под отговорност по отношение на сегашното влияние на обществените чувства. Даже бих го подложил на гласуване. Ще има гласувания всяка седмица, за да сме сигурни. 

Нямаше да съм аз на власт като президент, хора на Ирландия. Ще бъдем аз и Вие!", написа Макгрегър.

Може ли Конър да стане президент ? Как мислите ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес