Зареждане

5 бойци от UFC, които може да напуснат организацията през 2018

5 бойци от UFC, които може да напуснат организацията през 2018
Публикувано на: Януари 22, 2018 в 23:07 ч

През 2018г има определени бойци от UFC, които не са щастливи с условията които им предлагат в организацията. Те искат да потърсят късмета си на друго място за повече пари, или просто не искат да се състезават повече.

Ето ги 5-те бойци, които може да не подпишат нови договори през 2018:
 

Hector Lombard

 

 
Той се присъедини към UFC и се очакваше да постигне големи неща. Той не успя да си намери място и смени 2 категории. За момента той е с 4 поредни загуби. Наскоро той сподели, че води преговор с КSW и най-вероятно няма да го видим повече в UFC.
 

Dustin Poirier

 

 
Той е топ боец от лека категория в UFC, той е побеждавал големи имена и стана познато име през годините. Той винаги дава на феновете вълнуващи битки, наскоро той заяви че е готов да се махне от UFC и да отиде на място където ще му платят това което заслужава. Той каза че обича UFC, но за него сега са важни парите, скоро му свършва договора и той със сигурност ще преговаря с други организации.
 

Cub Swanson

 

 
Той e боец от категория перо на UFC, той притежава много добри качества в стойка и е доминирал едни от най-добрите имена в UFC. Наскоро той спомена, че не е доволен от новия договор, който му предлагат UFC, и каза че ще стане свободен агент, за да може да преговаря с други организации за повече пари.
 

Jose Aldo

 

 
Той е двукратен шампион в категория перо на UFC, той е защитавал титлата си 9 пъти и беше непобедим в продължение на 8 години. Според неговият треньор, той не е доволен от начина по който UFC се отнася с него след загубата от Conor McGregor през 2015г. Aldo иска да прекъсне договора си с UFC незабавно и да се отдаде на бокса.
 

Mark Hunt

 

 
Tой е топ боец от тежката категория, познат със силата на ударите си, благодарение на които е нокаутирал множество съперници с 1 удар. От както загуби от Brock Lesnar, той не е доволен от това как се отнасят с него в UFC и започна открита война срещу тях. Той има още 3 срещи от договора си, като не един път заявява че иска да се пробва в Rizin.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес