Зареждане

Франсис Нгану за Джоунс: Ще го бия не само веднъж, а два пъти

Франсис Нгану за Джоунс: Ще го бия не само веднъж, а два пъти
Публикувано на: Декември 1, 2023 в 10:00 ч
Джон Джоунс може да се смята за шампион, но винаги ще знае, че мисията му не е завършена, освен ако не победи Франсис Нгану.

Нгану напусна UFC, оставяйки Джоунс и Сирил Ган да се бият за титлата в тежка категория на UFC 285. Джоунс се завръщаше след тригодишна пауза, но спечели толкова доминиращо, че нямаше признаци за отсъствие от клетката. След тази битка, която даде на Джоунс неговата 27-ма професионална ММА победа, за "Bоnes" се говори като за най-добрия ММА боец в историята. 

Въпреки това, както Даниел Кормие, така и бившият крал на тежка категория, Франсис Нгану, не са съгласни с това сравнение. Франсис не признава Джоунс за най-велик, освен ако не споделят клетката. Нгану не дава никакви шансове на американеца и твърди, че ще го бие два пъти.

„Няма друга битка в света, която бих искал да приема повече от тази с Джон Джоунс. Да, той спечели титлата, моята предишна титла, но той все още не може да се счита за законен шампион, освен ако не победи предишния крал. Това все още съм аз. Никога не съм губил колан в битка. 

Aз съм предизвиквал Джон няколко пъти в миналото. Чувам мнения, че Джон ще ме свали на земята и ще ме удуши, както направи със Сирил Ган. Просто ги оставете да говорят. Наистина ли мислиш, че не бих обмислил този сценарий ? Аз съм много по-опасен, което вече усети дори самият Тайсън Фюри. 

Бих го победил не само веднъж, но дори два пъти, защото бих му предложил незабавен реванш, който също бих спечелил. Ще покажа на Джон за какво служи този лакът. Той е съперникът мечта, който винаги съм искал да срещна в ММА. Със сигурност не бягам от него, напротив, чакам го с нетърпение. 

Но за съжаление, за да се бием, той трябва да дойде при мен в PFL, защото Дейна Уайт няма да го позволи.“, каза Нгану в интервю за ESPN.

За съжаление няма да видим такава битка.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес