Зареждане

Фил де Фрис отказа Дарко Стосич и защити титлата

Фил де Фрис отказа Дарко Стосич и защити титлата
Публикувано на: Февруари 27, 2022 в 00:00 ч
Шампионът в тежка категория на полската лига KSW Фил де Фрис защити титлата си. Той се изправи срещу амбициозен претендент в лицето на Дарко Стосич. Двамата бяха главна битка на KSW 67, което се проведе преди малко в Полша.

В битката им Фил доминира тотално и не даде никакви шансове на Стосич. Де Фрис заложи на борба и граплинг, а Дарко не успя да противодейства. Той показа сърце и издръжливост, но понякога това не е достатъчно.

Битката им продължи до 4-тата минута на 5-тия рунд. Едно и също се случваше и шампиона с лекота пренасяше боя на земята. Фил вкарваше граунд енд паунд на Стосич, който не намираше отговор и загубата му беше въпрос на време.

В крайна сметка в 5-тия рунд Дарко се отегчи от това да бъде боксова круша и реши да се предаде под ударите на де Фрис. Така Фил спечели с технически нокаут и защити титлата си за 6-ти пореден път.

В интервюто след срещата Фил сподели, че е готов да се бие с всеки и каза, че не се е бил с по-корав боец от сърбина. Стосич се раздели със серия от 3 поредни победи и скоро няма да получи шанс за златото.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес