Зареждане

Димитриъс Джонсън за битката Джоунс-Миочич: Това е легендарна битка и без да има титла в нея

Димитриъс Джонсън за битката Джоунс-Миочич: Това е легендарна битка и без да има титла в нея
Публикувано на: Септември 4, 2024 в 18:00 ч
Легендата на UFC Димитриъс Джонсън обясни защо не е необходимо двубоят между Джон Джоунс и Стипе Миочич дори да е за шампионската титла.

Както знаем, "Bones" ще защитава титлата си в тежка категория на UFC по-късно тази година. Той вероятно ще се изправи срещу Стипе Миочич, въпреки че мнозинството фенове и специалисти смятат, че битката му трябва да бъде с Том Аспинал. Уви, не изглежда промоутърът да се съгласи с това.

Самият боец изглежда вече е доста уморен от ответните реакции. Въпреки това в срещата му с Миочич има известно усещане за "битка за наследство" и дори най-критичният фен в света вероятно ще го признае.

В скорошно участие в подкаст споменатият Димитриъс Джонсън сподели мнението си за това как според него трябва да се развие срещата.

 
"Джон Джоунс срещу Стипе Миочич дори не е необходимо да е за пояс", заяви Джонсън". "Това е легендарна битка, тези двамата да се бият. Все още ще се продават толкова много платени гледания. Сигурен съм, че Джон Джоунс ще получи абсолютно същото заплащане, независимо дали е шампион, или не, но аз не мога да диктувам кариерата на Джон Джоунс.

"Няма да диктувам какво трябва или не трябва да прави. Аз като фен с удоволствие бих гледал Джон Джоунс да се бие с Том Аспинал. Но ако не го направи и си каже: "Ще се бия само със Стипе, той е известно име", давай, прави си каквото искаш, Джон."

Какво според вас трябва да се случи, когато става въпрос за сагата Джон Джоунс/Стипе Миочич/Том Аспинал? Кой ще бъде шампион до края на годината?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес