Зареждане

Анкалаев: Аз съм най-добрият страйкър в дивизията! Ще бия Джон Джоунс

Анкалаев: Аз съм най-добрият страйкър в дивизията! Ще бия Джон Джоунс
Публикувано на: Октомври 10, 2024 в 02:00 ч
Магомед Анкалаев осъзна, че трябва да е активен в социалните мрежи, за да получи шанс за титлата в UFC.

Звездата от Дагестан се би за титлата в края на 2022 година, но битката му с Ян Блахович завърши наравно. Тогава той беше бесен на съдиите и каза, че повече няма да се бие за UFC. Това не се хареса на Дейна Уайт, който не му дава шанс за златото, въпреки че е в серия от 10 поредни победи. Уайт посъветва Анкалаев да развива своите акаунти в социалните мрежи.

Магомед е сред най-добрите в полутежка категория, но е сравнително неизвестен в световен мащаб. В последните месеци той не спира да е активен и да прави големи изявления. Анкалаев се готви за битка с Александър Ракич, която ще се проведе в края на месеца в Абу Даби. Дейна му обеща шанс за титлата с Алекс Перейра, но иска от него невероятно представяне, а не скучна битка.

Анкалаев реши да увеличи активността си в социалните мрежи и сподели, че може да бие Джон Джоунс. "Bones" се готви за битка със Стипе Миочич през ноември в Ню Йорк. 

"Чеъл Сонен, прав си. Аз съм най-добрият страйкър в полутежка категория. Ако опонентът на Джон Джоунс се контузи, тогава аз ще се бия с него и ще го победя.", написа Анкалаев.

Може ли Анкалаев да бие Джоунс ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес