Зареждане

Джон Джоунс за малко да нокаутира олимпийски шампион по борба

Джон Джоунс за малко да нокаутира олимпийски шампион по борба
Публикувано на: Октомври 10, 2024 в 02:00 ч
Джон Джоунс е в топ форма и това си личи по време на подготовката му за UFC 309 в Ню Йорк.

Може би дори малко прекалено добре, защото нещо почти се обърка по време на тренировка. Джоунс, който винаги тренира интензивно, беше опасно близо до това да нокаутира своя спаринг партньор Гейбъл Стивънсън с летящо коляно. И тук не говорим за когото и да било, Стивсън е олимпийски шампион по борба.

Джоунс се опита да защити тейкдаун, но летящото му коляно почти отнесе главата на Стивънсън. Това можеше да завърши много зле за бореца. Стивънсън отиде в Jackson Wink MMA в Албакърки, за да помогне на Джон да се подготви за битката срещу Стипе Миочич, която ще се проведе на 16 ноември в UFC 309.

Гейбъл Стивънсън не е непознат в света на борбата. Той е златен медалист, който предлага на Джоунс значително предизвикателство по време на подготовката му. И това е нещо хубаво, защото Миочич е известен със своята борба. Ако има някой, който може да помогне на Джоунс да се подготви за такъв вид натиск в борбата, това е Стивсън.


Jackson Wink MMA, залата, в която Джоунс е тренирал от години, е идеалното място за подготовка за тази битка. Там Джоунс и Стивънсън работят заедно, за да гарантират, че Джоунс е в най-добрия си вид, когато се изправи срещу Миочич в битката за титлата в тежка категория. Атмосферата е напрегната, а инцидентът с летящото коляно доказва колко сериозно Джоунс приема тази подготовка.

Джоунс, с рекорд от 27-1, е широко смятан за един от най-добрите ММА бойци в историята. Но дори и за него това е голямо предизвикателство. Тази битка не е само за титлата, но и за чест и наследство.

Може ли Джоунс да продължи доминацията си ? Или Миочич ще се възползва от тази възможност, за да си върне мястото на върха ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес