Зареждане

Конър Макгрегър: Алекс Перейра е най-добрият ММА боец в света

Конър Макгрегър: Алекс Перейра е най-добрият ММА боец в света
Публикувано на: Октомври 10, 2024 в 12:00 ч
Конър Макгрегър направи своя избор относно това кой е най-добрия ММА боец в света.

Ирландската суперзвезда на UFC смята, че Алекс Перейра е най-добрият боец в UFC. И това може да не е нещото, което шефът на UFC Дейна Уайт иска да чуе. Главата на UFC е категоричен, че Джон Джоунс е на тази позиция, въпреки че реално Ислам Махачев е номер 1 в ранглистата на UFC, независимо от тегловната категория.

Това е много рисковано изказване от страна на ирландеца, което изглежда допълнително обтяга отношенията му с Уайт. Конър трябваше да направи голямото си завръщане на UFC 303 през юни, но неприятна контузия на пръста на крака отложи това за пореден път. Завръщането му засега е отложено, но той вече се е насочил към 2025 година.

След унищожителната си победа над Халил Раунтри на UFC 307, Перейра продължава да се изкачва в класацията. Някои хора дори започват да го виждат като евентуално величие в ММА. В интервю за The Schmo Макгрегър обяснява защо смята, че Перейра е най-добрият.

 „2024 е наистина годината на Алекс Перейра. Никой не може да отрече това. Ако погледнете чисто какво се случва в клетката, без да се фокусирате върху титлите, Перейра имаше три битки и три нокаута тази година. За мен той е номер едно. Алекс носи много проблеми на Джон Джоунс. Джоунс току-що започна в тежката категория. Той имаше добър мач срещу Сирил Ган, но все още не е бил тестван. Някои от тези бойци в тежка категория са просто огромни. Алекс е опасен противник за Джоунс.", каза Конър

След три битки за титлата за седем месеца, Перейра забавя темпото. Той вероятно няма да се бие отново до началото на следващата година, когато ще се изправи срещу победителя от Магомед Анкалаев и Александър Ракич. Това е заслужена почивка за човека, който Макгрегър вярва, че е най-добрият в UFC.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес