Зареждане

Стрикланд за Чимаев: Продал си е душата на диктатор - терорист

Стрикланд за Чимаев: Продал си е душата на диктатор - терорист
Публикувано на: Октомври 10, 2024 в 02:00 ч
Шон Стрикланд се изказа критично по адрес на Хамзат Чимаев.

Американската звезда на UFC е категоричен, че "Borz" не трябва да бъде допускан в САЩ. Хамзат се продал на чудовището Рамзан Кадиров и не спира да го боготвори. Шон вярва, че такива неща са несъвместими с Америка. Интересното е, че двамата тренираха заедно преди години и Чимаев не спираше да се хвали, че доминирал.

В момента Стрикланд очаква реванш с Дрикус Дю Плеси. Чимаев от своя страна се готви за битка с Робърт Уитакър в края на месеца в Абу Даби. Ако Шон си върне титлата, а Чимаев бие Уитакър, тогава може да ги видим един срещу друг през 2025 година. Шон няма добро мнение за чеченеца и не пропусна да го подиграе за скандала с крипто валутата.

"Харесва ми как света просто неглижира миналото на този човек. Изгражда си живот в Швеция, а след това отива и става най-добър приятел с едно чудовище, което го купи. Тогава, когато кайшката се стегна, той избяга в ОАЕ. 

Този човек не трябва да бъде допускан в САЩ. Продал си е душата на диктатор - терорист. Не си съвместим с Америка. Омъръзна ми UFC да забравят, че са американска компания. Сега си купете крупто измама с моето име.", написа Стрикланд в социалните мрежи.

Прав ли е американеца ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес