Зареждане

Джейк Пол дава 5 милиона на Майк Тайсън, ако издържи повече от 4 рунда с него

Джейк Пол дава 5 милиона на Майк Тайсън, ако издържи повече от 4 рунда с него
Публикувано на: Октомври 10, 2024 в 10:00 ч
Джейк Пол и Майк Тайсън скоро ще се изправят един срещу друг на ринга за това, което вече се смята за най-обсъждания боксов мач на годината. Въпреки всички слухове за отмяна и драма, двубоят ще се проведе на 15 ноември в Далас, Тексас.

Повечето от критиките са за огромната разлика във възрастта между Джейк и вече 58-годишния Тайсън. Но това изглежда не пречи на двамата да се бият. И за да направи нещата още по-интересни, Джейк прави предложение на Майк, което той не може да откаже. Звездата от YouTube му предлага допълнителни $5 милиона долара, но има условие.

Във видео в социалните мрежи той се обърна директно към Тайсън с доста предизвикателно предложение:

"Майк, ако издържиш повече от четири рунда с мен, ще ти дам допълнителни 5 милиона долара. Но, ако не успееш, тогава ще трябва да си направиш татус, който казва, че обичаш Джейк Пол.", каза Пол.

Въпреки че Пол смята, че предложението му ще бъде допълнителна мотивация, Тайсън не изглежда чак толкова заинтересован от парите. Боксовият ветеран по-рано посочи, че е готов да излезе на ринга безплатно, само за да накара Джейк Пол да млъкне.

Кой от двамата ще спечели ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес