Зареждане

Майкъл Чандлър иска битки с Махачев, Макгрегър и Холоуей през 2025 г.

Майкъл Чандлър иска битки с Махачев, Макгрегър и Холоуей през 2025 г.
Публикувано на: Октомври 10, 2024 в 14:00 ч
Майкъл Чандлър беше неактивен в последните 2 години, но това скоро ще се промени.

Американската ММА звезда пропиля 2 години от кариерата си, за да чака битка с Конър Макгрегър, която в крайна сметка пропадна. 'Железния' реши, че повече няма да чака и прие реванш с Чарлз Оливейра. Двамата се срещат през ноември в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк. Оливейра нокаутира Чандлър през 2021 година и сега американеца ще търси отмъщение.

Майкъл печели само 1 от последните си 4 битки, но това не го притеснява и той има големи планове за 2025 година. Той явно вярва, че ще победи Оливейра, защото вече е начертал плановете си за 2025 година. Ето какви са те:

"През 2025 година планирам да се бия за титлата в лека категория. Без съмнение ще има и битка с Конър Макгрегър. Искам да се бия и срещу Макс Холоуей за BMF пояса.", каза Чандлър.

Майкъл е бивш шампион на Bellator и бивш претендент за титлата в UFC. Toй влезе в UFC през 2021 година и спечели 2 от 5-те си битки за организацията. Неговите битки са доста атрактивни и поради това той спечели 4 бонуса в 5-те си срещи за лигата на Дейна Уайт.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес