Зареждане

Nick Diaz не е доволен от победата си над BJ Penn

Nick Diaz не е доволен от победата си над BJ Penn
Публикувано на: Ноември 7, 2011 в 14:00 ч

Представянето на Nick Diaz срещу BJ Penn в главното събитие на състезанието по смесени бойни изкуства (MMA) UFC 137 беше много добро за Cesar Gracie, треньорът на шампиона в полу-средната категория на Strikeforce. Двубоят им беше избран за най-добрия на вечерта и беше спечелен от Diaz със съдийско решение.

Gracie не спести комплиментите по адреса на своя боец, който тренира с брат си Nate, Gilbert Melendez, Jake Shields и черния колан по бразилско жиу-житцу Caio Terra.

"Nick Diaz е страхотен боец и показа, че има голямо сърце. Той е невероятен, има страхотен бокс, точно както и уменията му по жиу-житцу. Той е завършен боец. Не бяга назад, винаги върви напред. Бойците обикновено се изморяват след първия рунд. Нормално е. Но не и при Nick. Той става по-силен. Първият рунд винаги е най-лошият за него. След това става по-силен и опонентите не могат да го задържат. Nick е сигурен в себе си, защото тренира с най-добрите в света. Той вярва във възможностите си."

Въпреки победата, Cesar разкри, че Diaz не е напуснал клетката, чувствайки че е изпълнил мисията си, защото е смятал че може да се представи по-добре.

"Nick не беше доволен от представянето си, защото нямаше добри спаринг партньори в стойка за този двубой. За него не беше перфектно, а той е перфекционист. Според него е можел да избегне повече удари. Той не иска само да победи. Той иска да бъде доволен от тази победа," коментира треньорът. "Nick наистина харесва BJ. По телевизията може да не изглежда така, но в действителност той го харесва много и стилът му на игра му допада."

cesar gracie nick diaz

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес