Зареждане

Luke Rockhold: Победата на Silva ми изглеждаше мръсна

Luke Rockhold: Победата на Silva ми изглеждаше мръсна
Публикувано на: Юли 9, 2012 в 20:05 ч

"Наричайте го както искате, но победата изглеждаше нечеиста в моите очи. Silva отново се беше намазал с вазелин. След двубоя с Vitor Belfort го видях как се маже сам. Първия път не беше нищо особено, но той го направи втори път. А след това сграбчи шортите на Sonnen. И накрая коляното - то се оказа легално, но имаше много лоши намерения в него. Всичко взето заедно не прави много шампионска чест според мен. Искам да има шампиони, които уважават. Знам, че емоциите могат да станат много големи, особено след голямото говорене на глупости, но трябва да се държат настрана от самия двубой, за да бъде той чист."

Шампиона от Strikeforce в средната категория, Luke Rockhold, има какво да каже за властелина на тази категория в UFC, Anderson Silva.

Веднага след удара, на повторенията се видя, че коляното попада в тялото на Chael Sonnen, а не в главата му, докато той е на земята. Но все пак проблема с мазането с вазелин и сграбчването на шортите остава.

Rockhold не харесва това и го заявява открито. Има ли някой друг, който е съгласен с неговия коментар? Или ще го обори в обратното?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес