Зареждане

Дъстин Порие: Не искам да гледам как Пол наранява Майк Тайсън

Дъстин Порие: Не искам да гледам как Пол наранява Майк Тайсън
Публикувано на: Юли 23, 2024 в 20:00 ч
Бившият временен шампион на UFC в лека категория (до 70 кг), американецът Дъстин Порие, се обяви против организирането на боксов мач между легендарния Майк Тайсън и блогърa Джейк Пол. Тайсън и Пол трябваше да се бият миналия уикенд на стадиона в Арлингтън, Тексас.

Майк получи здравословни проблеми преди полет и се оттегли от срещата. Джейк си намери нов съперник в лицето на Майк Пери, когото прегази и нокаутира в 6-тия рунд. Пол се представи впечатляващо и потвърди, че ще се бие с Майк Тайсън през ноември.

'Железния' не се е отказал от битката и потвърди в социалните мрежи, че ще се бие с ютубъра. Порие не иска да вижда тази битка, тъй като Майк вече е близо на 60 години. Той се изправя срещу по-млад и бърз съперник, а това е голям риск за него.

„Не искам това да се случи. Вижте, Майк е почти на 60 години. Надявам се тази битка никога да не се случи. Просто нямам желание да видя как Майк излиза и се наранява. Той наближава 60 години и се бие с младо момче, което е достатъчно атлетично и разполага с финансите да тренира при възможно най-добрите условия. Той наистина е опасен. Нямам неуважение или враждебност към Джейк. Бях на битката му с Тайрън Уудли.“, каза Порие.

Очаква се битката между Тайсън и Пол да е професионална, а не показно.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес