Зареждане

Ренато Мойкано: Хасбула ще бие Джо Байдън в ММА битка

Ренато Мойкано: Хасбула ще бие Джо Байдън в ММА битка
Публикувано на: Юли 23, 2024 в 18:00 ч
В скорошен подкаст, UFC боецът в лека категория Ренато Мойкано сподели мислите си относно хипотетичния мач между Хасбула, интернет сензацията, и президента на САЩ Джо Байдън. Мойкано, известен с проницателния си анализ на спорта, вярва, че Хасбула ще се справи с възрастния американец.

Коментарите на Мойкано идват на фона на вирусно видео, където популярният подкастър Джо Роугън хумористично се подиграва и имитира очевидните умствени пропуски на президента Байдън по време на скорошен президентски дебат.

Роугън, известен със своя остър ум и откровен коментар, подчерта борбата на Байдън да довършва изречения, оприличавайки го на остарелия софтуер „Windows 95“. Роугън продължи да поставя под въпрос истинската роля на Байдън в Демократическата партия.

Джо вярва, че президентът не е „човекът зад машината“ и че по същество екип от други хора управлява страната. Мойкано вярва, че Хасбула, дребната звезда в социалните медии, ще има значително предимство пред 81-годишния президент в хипотетичен ММА двубой.

„Хасбула побеждава Джо Байдън, без съмнение. Байдън е просто твърде бавен и психически нестабилен. Хасбула лесно щеше да го свали и да доминира в битката. 

Колко Байдъна трябват, за да победят Хасбула ? Може би 15 Байдъна ? Много са бавни, брато. Мисля, че сте в грешка, ако мислите, че петима Байдъна могат да победят Хасбула.“, каза Мойкано.

Вие какво мислите по темата с Байдън и Хасбула ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес