Зареждане

Майк Тайсън: Не се притеснявам, че Джейк Пол ще ме нарани

Майк Тайсън: Не се притеснявам, че Джейк Пол ще ме нарани
Публикувано на: Юли 23, 2024 в 10:00 ч
Наскоро легендарният боксьор в тежка категория Майк Тайсън коментира опасенията около възрастта си и способността му да се състезава на най-високите нива в спорта.

Тайсън, който трябваше да се изправи срещу Джейк Пол в дългоочаквано събитие, беше принуден да се оттегли поради здравословен проблем. Въпреки неуспеха, Тайсън остава невъзмутим и решен да се върне на ринга, когато се възстанови напълно.

Много хора се притеснявят, че Пол ще нарани Тайсън. "Железния" не се трогва от това и сподели, че ще опровергае всички:

„Нека ме наранят. Не се притеснявам, че ще бъда наранен. Това е част от работата, нали знаете. Ние сме в брутален спорт и трябва да очакваме неочакваното. Фокусиран съм само върху това да си върна пълната сила и да съм готов да се бия отново. 

Знам, че има много съмняващи се, но няма да позволя това да ме спре. Ще им докажа, че грешат. Все още съм отдаден да осъществя тази битка. Но в момента моят приоритет е да се погрижа за здравето си и да се уверя, че съм 100% готов да стъпя на ринга.“, каза Тайсън.

Непоколебимата решителност и легендарният статут на Майк Тайсън в боксовия спорт го превърнаха в любима фигура както сред феновете, така и сред колегите спортисти.

Въпреки предизвикателствата и съмненията, пред които е изправен, е ясно, че бившият шампион в тежка категория остава отдаден на занаята си и е готов да накара критиците си да млъкнат веднъж завинаги.

Дали обаче ще успее ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес