Зареждане

Боксьорка прави луди пари от извратеняци в ОnlyFans

Боксьорка прави луди пари от извратеняци в ОnlyFans
Публикувано на: Февруари 7, 2023 в 00:00 ч
Боксьорката Ел Брук се похвали, че продала своята плюнка за $200. Тя си докарва по $30 000 на месец от всякакви извратеняци в OnlyFans.

Родената в Портсмут тренира с известния треньор Марк Тибс през последните 12 месеца. Тя тренира с Тибс и световната шампионка Ебани Бриджис в Лийдс. Но боксът не е всичко според Ел Брук, която има много по-доходоносни възможности.

Брук спечели слава в сферата на инфлуенсър бокса, където спечели първите си 2 мача. Тя се състезава под промоционалния банер на Misfits, която се управлява от ютубъра KSI. Освен това тя държи своя абонаментна услуга в OnlyFans.

Това е мястото, където клиентите плащат месечна такса за достъп до нейното съдържание за възрастни. Въпреки че получава някои странни искания от фенове, Брук споделя, че в момента печели около 30 000 долара на месец от дейностите си в сайта.

„Веднъж продадох съд с плюнка за около $200. Направих персонализиран лай като куче. Но мисля, че това вече е съвсем нормално. Всичко, което мислите, че е странно, сякаш сега е нормализирано за мен.

Имаше човек, който поръча видео, в което се правя на призрак. Това беше доста трудно, защото наистина трябваше да използваш въображението си. 

Първите ми няколко месеца правех по 7 хиляди на месец. След една година лесно изкарвах по 30 хиляди на месец и оттогава те само се натрупват.", каза Брук пред The Taboo Room

Брук смята, че има потенциал да напредне в бокса и може би дори да се бори за световна титла.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес