Зареждане

Anthony Joshua изригна: Накажете измамниците, преди някой боец да умре

Anthony Joshua изригна: Накажете измамниците, преди някой боец да умре
Публикувано на: Май 3, 2019 в 00:02 ч
Anthony Joshua не е доволен от наказанието, което получи Jarrell Miller. Двамата трябваше да се бият на 1-ви юни в Ню Йорк, но Miller се провали 3 пъти на допинг тест и битката им пропадна. За щастие на AJ имаше достатъчно време, за да му намерят нов опонент и сега той ще брани поясите си срещу Andy Ruiz. Jarrell Miller от своя страна няма как да бъде наказан от атлетическата комисия, защото нямаше лиценз, а от WBA го наказаха и го извадиха от ранглистата си за 6 месеца, което според AJ е прекалено леко наказание:



Представете си ако се беше стигнало до битка с Miller, който беше на няколко доста точни забранени вещества. След такава битка може никога повече да не съм същия боец. Може да бъде неудобно, защото хора, които ме тестват чукат на вратата в шест или седем сутринта и забавят тренировките и всичко това. Но аз правя това от олимпийските ми дни и вече съм тестван 16 пъти или повече тази година. 

И сега е това скъпо и излиза около 30 000, макар че случилото се с Miller доказва, че си заслужава. И като се има предвид броят на боксьорите, които тестват положително изглежда така, сякаш нещата са извън контрол. Miller ме обвини, че взимам забранени вещества и това беше шокиращо за мен. Започвам да осъзнавам, че бойците, които хвърлят тези обвинения върху други, правят това, защото всъщност те ги взимат. 

Сега знаем как Miller е станал такъв физически екземпляр. Мисля, че измамниците трябва да получават доживотно наказание. Това трябва да се направи, преди някой боец да умре.









Ще защити ли Joshua поясите срещу Ruiz ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес